Creëer sfeer met gezellige woonaccessoires van Atelier Lisette

woonaccessoires laten maken

Creëer sfeer met gezellige woonaccessoires van Atelier Lisette

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje, voor jezelf of een ander? Bij Atelier Lisette in Best vind je bijzondere, handgemaakte woonaccessoires zoals kussenhoezen en spreien. Alles wordt op bestelling voor je gemaakt, gebreid en gehaakt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel 0499-375747 of stuur een bericht.

Sierkussens

Met de sierkussen van Atelier Lisette krijgt je bank, stoel of bed een vrolijke, warme touch. Ik varieer met stof en materiaal zodat het sierkussen precies aansluit op je wensen. Kies bijvoorbeeld voor een gevlochten, gehaakt of gebreid kussen. Rond, vierkant of rechthoekig.

Stoelhoezen

Is de stof van de stoelen versleten, ben je toe aan een nieuwe look van je eethoek of wil je de stof van je stoelen beschermen tegen vlekken en slijtage? Een stoelhoes trek je gemakkelijk over de stoel heen, kan gewassen worden en zorgt ervoor dat de levensduur van de stoelen verlengd wordt.

Stoelkussens

Maak die harde houten stoelen nét even wat comfortabeler met een decoratief stoelkussentje in elke gewenste kleur en stof, bijvoorbeeld passend bij je gordijnen. Atelier Lisette maakt stoelkussentjes op maat, voor elke stoel. Zo geef je je zithoek binnen of buiten eenvoudig een leuke opfrisser.

Loungekussens

Lekker hangen in je loungeset, het is echt niet meer alleen voorbehouden aan de hipste mensen onder ons. Zak heerlijk weg in een groot loungekussen van Atelier Lisette. Zo gemaakt, dat hij precies past op je bank of bed. Maak het jezelf gemakkelijk!

Spreien

Met een sprei geef je je slaapkamer eenvoudig een mini-make-over. Verwissel de sprei per seizoen of gewoon wanneer je zin hebt in iets anders. Bestel een gehaakte sprei of een sprei van een stofje naar keuze. Voor jezelf, de kinderkamer, voor over de bank of als lief babydekentje.