Gordijnen op maat van elke gewenste stof

gordijnen op maat

Gordijnen op maat van elke gewenste stof

Wil je iets anders dan de standaardgordijnen van grote ketens? Atelier Lisette in Best maakt van elke gewenste stof gordijnen op maat of vermaakt bestaande gordijnen. Om je woon- of slaapkamer een nieuwe look te geven, maar ook voor projectinrichting. Heeft het raam afwijkende afmetingen? Ik bedenk een passende oplossing voor je. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel 0499-375747 of stuur een bericht.

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn wordt bij het optrekken ineengevouwen. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in beslag wanneer ze open zijn. Bepaal zelf hoeveel licht er binnenkomt door ze half of helemaal te sluiten. Voor je bedrijfspand is het ook mogelijk vouwgordijnen van brandvertragende stof te maken.

Vitrages

Wil je zorgen voor wat meer privacy maar wel wat licht in de ruimte laten binnenkomen? Een vitragegordijn wordt gemaakt van dunne transparante stof waardoor je wel naar buiten kunt kijken, maar nauwelijks naar binnen. Atelier Lisette maakt naar wens klassieke vitrages of vitrages van trendy stofjes.

Overgordijnen

Wanneer je een ruimte helemaal wilt afsluiten voor nieuwsgierige blikken en licht, kies je voor overgordijnen. Afhankelijk van de stof is het mogelijk de kamer hiermee volledig te verduisteren. Overgordijnen zijn erg bepalend voor de sfeer in je kamer, des te belangrijker om ze helemaal te laten aanpassen op je wensen. 

Paneelgordijnen

Een paneelgordijn leent zich niet alleen perfect als alternatief voor lamellen, overgordijnen en vitrage, maar ook om verschillende ruimtes van elkaar te scheiden. Of geef een saaie muur een verrassend accent door de wand af te schermen met een vrolijk paneelgordijn.

Naaifournituren

Wil je zelf aan de slag met de naaimachine om mooie gordijnen te maken? Atelier Lisette in Best heeft alles wat je nodig hebt. Bestel bijvoorbeeld microflex gordijnhaken (75 of 95 mm), gordijnband, loodstaafjes en loodveter. Iets anders nodig? Stuur een bericht met je verzoek.